9,3
1.137 beoordelingen
Terug naar overzicht
2021-072-hero-1140-380.jpg

Geweldige eigenschappen van RAV4 PHEV:

Comfortabele, krachtige en zuinige plug-in hybride SUV

De Toyota RAV4 Plug-in Hybrid heeft de krachtigste hybridetechnologie van de vierde generatie voor een uitstekende acceleratie en de grootste volledig elektrische actieradius in het segment. Daarmee rij je verder en schoner. En de RAV4 PHEV is net als elke RAV4 veilig, ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Plug-in hybride aandrijflijn

De RAV4 is er met een tweeliter benzinemotor en voorwielaandrijving, een hybride aandrijflijn en nu ook met een plug-in hybride aandrijflijn. Hier werken de 2,5 liter benzinemotor en twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, naadloos samen voor hoge prestaties, efficiency en lage emissies. Met 225 kW (306 pk) vermogen en vierwielaandrijving staat hij garant voor superieure grip en een imposante acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 6,0 seconden. Dankzij de 18,1 kW sterke lithium-ion accu is maximaal 75 kilometer puur elektrisch te rijden. De gemiddelde CO2-emissie bedraagt slechts 22 g/km.

2021-072-555-S1.jpg
2021-072-555-S2.jpg
Intelligente all-wheel drive

Het intelligende all-wheel drive (AWD-i) systeem zorgt ervoor dat de RAV4 Plug-in Hybrid AWD zowel op de weg als in het terrein indrukwekkende prestaties levert. Onderweg past het systeem zich automatisch aan de rijomstandigheden aan, zodat je altijd verzekerd bent van optimale grip, in sneeuw en modder, op onverharde paden en steile hellingen en in scherpe bochten. Met de Drive Mode Select kan je onder uitdagende omstandigheden kiezen voor de ‘Trail’-functie. Het AWD-i zorgt dat je blijft rijden, ook als nog maar twee wielen grip hebben.

Ruim, comfortabel en connected

Het met leder beklede interieur is licht en ruimtelijk dankzij het grote panoramadak. Via de 9-inch touchscreen zijn de functies van entertainment en connectiviteit te bedienen. Voor functies als temperatuurregeling en navigatie zijn er de MyT Connected Services. De passagiers hebben alle ruimte, ook voor hun voeten. En er zijn diverse slimme, goed toegankelijke opbergvakken. De bagageruimte (520 liter inhoud) is breed en diep, zonder opstaande rand, wat in- en uitladen van zware bagage vereenvoudigt. De gedeelde achterbank is volledig neerklapbaar. Ondertussen waken de geavanceerde veiligheidssystemen over ieders veiligheid.

2021-072-555-S3.jpg
2021-072-555-S4.jpg
Toyota Safety Sense

Voor je gemoedsrust en veiligheid is de RAV4 uitgerust met Toyota Safety Sense, een pakket actieve veiligheidsvoorzieningen die helpen om aanrijdingen te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken. Het Pre-Collision System bijvoorbeeld detecteert nu ook fietsers (overdag) en voetgangers zowel in het donker als overdag. Dankzij Full-range en intelligente Adaptive Cruise Control – dat een constante snelheid aanhoudt zonder dat je gas hoeft te geven – en Lane Trace Assist – dat je helpt de auto in het midden van de rijstrook te houden – heb je de Toyota RAV4 PHEV in elke denkbare situatie optimaal onder controle.

Innovatieve technologie

De RAV4 heeft nog meer innovatieve technologie, zoals de parkeerhulpcamera met breedbeeld en hulplijnen. De spiegel geeft de beelden van de hoog op de achterruit geplaatste camera weer, zodat er altijd duidelijk zicht naar achter is – ook met hoog opgestapelde bagage of drie passagiers achterin. Tijdens het manoeuvreren in krappe ruimtes of bij obstakels kun je met de virtuele hulplijnen goed zien wanneer je het stuur moet draaien. Optioneel is er zelfs een binnenspiegel met camerafunctie. Met een druk op de knop verandert de zelfdimmende binnenspiegel in een monitor voor een beter zicht op de omgeving.

2021-072-555-S5.jpg
Meer info over de RAV4 Plug-in Hybrid Inschrijven Toyota nieuwsbrief