Beoordelingen Toyota Automobielbedrijf Van Der Linde

9,2

860 beoordelingen - Powered by TNS

Klant vriendelijk. Goede service. Koffie/thee staat altijd klaar. Bij eventuele onverwachte klachten van de auto wordt je indien mogelijk meteen geholpen.

Mw. Pit
06-12-2019

Geweldig

Santing
04-12-2019

Duidelijk en betrouwbaar, altijd prima overleg

Mans Schaaphok (Sonnega)
04-12-2019

Fijne en goeie garage, vriendelijk personeel

Ina Heinen (Steenwijk)
04-12-2019

Goede service vriendelijk personeel

JWijnja (Emmeloord )
03-12-2019

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk, klantvriendelijk

Yvonne (Steenwijk)
03-12-2019

Een goede dealer met prima vaklui

Johan Perridon
27-11-2019

Gewoon een prima garage. Sociale mensen, no nonsens. Blij met deze garage.

Annie Verboom-Prikken (Nijensleek )
27-11-2019

Prima uitstraling en deskundig personeel

C Bijlsma (Creil)
22-11-2019

Uitstekende service, nog een echte ouderwetse garage

Adriaan van Dalen (Steenwijk)
22-11-2019

Altijd tevreden

Kreugel (Scheemda)
22-11-2019

Vriendelijk en deskundig personeel , altijd goede service

Mw. Terwisscha-Gerrits (Steenwijk)
22-11-2019

Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers, goed advies, vlotte service, komen afspraken na.

Cees Beek (Steenwijk )
19-11-2019

Door een persoonlijke benadering en vriendelijkheid. Dit alles op basis van gelijkheid.

S. Pol (Wolvega)
19-11-2019

Vriendelijk en eerlijk informatie voorziening. Een eerlijke inruilprijs, wat Toyota geeft, werd me aangeboden voor mijn oude auto. Ik had niet het gevoel dat ik genaaid werd. Mij achterlichten werkte niet en dat was gevaarlijk; ik moest gelijk de eerste nacht de weg op. Maar ze gaven menselijk eerlijk toe dat dat een misser was van hun. Ik moest nóg een keer terug omdat de binnenlichten het niet deden; ik werd goed behandeld.

Marion Vuijk (Suwâld)
19-11-2019

Mensen met kennis.

Wim Blok (Ens)
07-11-2019

Goede, persoonlijke sevice.

D.J.Blok (Emmeloord)
07-11-2019

Zeer deskundig prettig bedrijf.

C.Visser (Emmeloord)
07-11-2019

Goede service, betrouwbaar, vriendelijk personeel.

Loes (Steenwijk)
07-11-2019

Betrouwbare garage.

Bert Katers (Steenwijk)
07-11-2019

goede service en vakkundig, vriendelijk personeel.

C. van der Most van Spijk (Oldemarkt)
07-11-2019

Ik ben een klant die ervan houd dat gemaakte afspraken worden nagekomen (tenzij er overmacht in het spel is) In de jarenlange (12 jaar klant) ervaring met dit bedrijf en daarvoor heeft dit geen ergernis teweeg gebracht.

Dhr. K.Nentjes (Urk.)
07-11-2019

Je wordt in deze garage op een juiste manier geholpen en behandeld.

marinus rijstenbil (emmeloord)
05-11-2019

Vakkundige mensen die nakomen wat ze afspreken. Er zijn toch nog dealers/garages die met de mensen meedenken. Top garage!

AGK (Hurdegaryp )
05-11-2019

Een mooi en degelijk bedrijf waar de klant nog echt koning is, het gaat erom dat mijn Toyota ten volle functioneert op de weg. Ik moet daarop kunnen vertrouwen.

Cor
23-10-2019

Goede services. Vriendelijke mensen daar.

Luc Bakker (Steenwijkerwold)
22-10-2019

Ook deze keer was het bezoek aan garage weer tot volle tevredenheid. Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen.

Henk Koelma (Oldeholtpade)
16-10-2019

Van der Linde, Emmeloord vind ik een goed autobedrijf. Goede en vlotte service. Vriendelijke mensen. En met Toyota hebben ze een prima automerk.

Leeffers (Ens)
03-10-2019

Betrouwbare dealer, correcte service.

Kuiper (Steenwijk)
03-10-2019

Fijne, ongedwongen sfeer en uitstekende service.

Dhr. S. De Pauw (Luxwoude)
03-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.