9,2
915 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

915 beoordelingen - Powered by TNS

Ik vertrouw de garage.

Mevr. H. Ludwikowska
03-06-2020

Een garage die goede service levert, maar waar ik ook altijd het gevoel heb dat ze open en eerlijk zijn. Ik heb altijd het gevoel dat ze met mijn belangen rekening houden. Het personeel is vriendelijk en toegankelijk.

André Huitenga (Groningen)
03-06-2020

De Toyota dealer heeft vriendelijk personeel en heeft het onderhoud en de keuring uitstekend uitgevoerd.

Piet Kramer (Emmeloord)
29-05-2020

Uitmuntende service, erg vriendelijk, meedenkend gezien de persoonlijke situatie.

Arie de Vries (Zwolle)
28-05-2020

Goede ontvangst. Prijs van de reparatie vooraf klopt altijd. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.

Daan v d Linden. (Lisse )
28-05-2020

Altijd goed en netjes geholpen. Men is altijd bereid alles toe te lichten, vragen te beantworoden en zonodig het nodige uit te zoeken om je te kunenn helpen.

Dhr. C.J. Erwich (Amsterdam)
21-05-2020

Vriendelijke mensen.

A.J.Zuithoff (Oldemarkt)
21-05-2020

Goede behandeling, vriendelijk, behulpzaam, en de koffie staat klaar.

R Getkate de Jong
14-05-2020

Prettige garage, vriendelijk en vakkundig personeel. No nonsense.

Rens van de Grens (Steenwijk)
14-05-2020

Goed personeel en waarschijnlijk bekwaam.

Obbem W. (wolvega)
14-05-2020

Goed bedrijf en vriendelijke mensen.

Ben Boelens (Steenwijkerwold )
14-05-2020

Vakkundig, pro-actief en ook nog eens vriendelijk. Top bedrijf!

Andre Le Fevre (St. Jansklooster)
14-05-2020

In woord goed, alleen onderdelen duur, voorbeeld: ik heb een nieuwe uitlaat, deze was 100€ duurder.

T Beeksma (Vollenhove)
14-05-2020

Altijd prettige ontvangst, klantvriendelijk en correct!

Mevr R.C. Otten (Nijeveen)
06-05-2020

Staan altijd voor je klaar vriendelijk en behulpzaam indien nodig en je krijgt altijd een kopje koffie.

Ben (Steenwijk)
04-05-2020

Ze helpen en adviseren je altijd goed.

Tafeltje 8 (Steenwijk)
29-04-2020

Van der Linde Steenwijk B.V. is een dealer waar je je als klant welkom voelt. Geen poespas en een leuke, vlotte benadering door het personeel. Er wordt de tijd voor jou als (mogelijke) koper genomen en vragen worden serieus beantwoord. En als de verkoper het antwoord op bijvoorbeeld een technische vraag niet weet, wordt er gelijk contact gezocht met de werkplaats om wel tot een antwoord te komen. Er wordt zichtbaar moeite gedaan om de klant tevreden weg te laten gaan! Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg lijken ze te denken bij van der Linde. Helemaal prima.

N. Dijkstra (Leeuwarden)
29-04-2020

Goed georganiseerd bedrijf! Altijd welkom! Dit bedrijf staat voor de klant klaar, heeft gevoel voor humor.

Cornelis (Steenwijk)
23-04-2020

Toyota Steenwijk is een betrouwbare dealer van een betrouwbaar merk. Al het personeel is vriendelijk en klantgericht.

Lia Gurowitsch-Rosenberg (Wanneperveen)
23-04-2020

Garage van der Linde Emmeloord B.V. is een topgarage! Er is een fijne ruimte om te wachten, er staat altijd een kop koffie klaar en de mensen laten je altijd merken dat je van harte welkom bent.

H.G. Gerritsen
17-04-2020

Fijne garage, zeer vriendelijk en kundig personeel. Een Toyota is een fantastische auto!

Benita Kroeze
17-04-2020

Ben in al die jaren dat ik hier kom altijd correct behandeld. Ivm corona crises werd mijn auto netjes opgehaald en weer teruggebracht!

Mevr. Gaal
17-04-2020

Vriendelijk, deskundig, efficiënt.

Hannah Koperberg
26-03-2020

Prima behandeling: vriendelijk en betrouwbaar!

Harm Smid (Wolvega)
26-03-2020

omdat de auto na een dag al veel schade had zonder schuld, alles werd goed geregeld en afgehandeld.

W.Zeeman (Urk)
16-03-2020

Vriendelijk personeel en gastvrij.

Corrie Kramer Bos (Urk)
13-03-2020

Goede service.

Schreuder (emmeloord)
13-03-2020

Ik mis de puntjes op de i. Men maakt niet waar wat mij is beloofd. Ik zou als Toyota-rijder verzekerd zijn van dezelfde service als ik gewend was voor de overname van Suzuki. Heb al meerdere malen in woord en geschrift aangegeven dat ik dat momenteel niet ervaar. Voor de overname van Suzuki gaf ik zonder aarzeling een 9. Ik heb de indruk dat het werk nu te veel wordt. Daardoor worden er fouten gemaakt en checks niet uitgevoerd. De laatste 3 a 4 keer waren bijvoorbeeld de leenauto’s niet afgetankt. Wordt dus duidelijk niet op gelet.

Bert Kwant (Emmeloord)
13-03-2020

We zijn al jaren klant bij Marcel in Steenwijk en steeds tot volle tevredenheid. Ook onlangs bij de laatste beurt. Daar de beurt langere tijd vergde was de afspraak dat ik die dag een ruil-auto mee zou krijgen. Het werd niet een "gewone" ruil-auto maar de nieuwste uitvoering van de Toyota C-HR. Super!

Henk Koelma (Oldeholtpade)
13-03-2020

Sinds 1983 als vaste klant bij van der Linde. Het is een familiebedrijf waar we veel goede ervaringen hebben, ook in moeilijke situaties zijn we heel erg sociaal geholpen.

Fam. John en Jenny Veldhuis (Steenwijk)
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.