9,2
930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

930 beoordelingen - Powered by TNS

Autodealer van der Linde is vriendelijk, goed adviserend zonder opdringerigheid. Luistert maar wensen van klanten en geeft objectief advies. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt.

Drs. M. Tinus (Lemmer)
30-07-2020

Vriendelijk personeel, tijd, klantgericht.

Hennie
09-07-2020

Vriendelijk personeel, tijd, klantgericht.

Hennie
09-07-2020

Je wordt altijd heel erg prettig en voorkomend geholpen.

Geja Zwiers (Zwolle)
29-06-2020

Vakkundig, snel, alles op tijd en bij een probleem oplossingsgericht!

L. Schudde (Urk)
26-06-2020

Aandacht en dingen zoals een klacht aan de auto serieus nemen, verder een goede dealer.

Dhr Vinke (Emmeloord)
26-06-2020

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en persoonlijk.

B. Kappe (Lelystad )
26-06-2020

Al jaren zeer goede ervaringen met deze dealer.

Dhr. H. Bron (Lemmer)
18-06-2020

Ik word altijd goed geholpen en meestal kan ik gelijk terecht, wat ik ook erg belangrijk vind

M J Pasterkamp (Urk)
17-06-2020

Goede service, vriendelijk, behulpzaam en netjes te woord staan.

Marjolein (Giethoorn)
17-06-2020

Prima no-nonsense vakgarage, what you see is what you get; kwaliteit en vriendelijkheid.

Herbrink
17-06-2020

Betrouwbaar, klantvriendelijk, openheid en eerlijk. Onze Toyota rijd prima voor een 18 jaar oude auto.

kok (Steenwijk )
12-06-2020

Nooit een 10, want je moet altijd blijven verbeteren en up to date blijven.

Maroesca
11-06-2020

Goede service en kundig personeel.

Frans Schroor (Emmeloord )
10-06-2020

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de garage Steenwijk mij heeft geadviseerd bij de aankoop van mijn Landcruiser.

Ray Geerling
08-06-2020

Ik vertrouw de garage.

Mevr. H. Ludwikowska
03-06-2020

Een garage die goede service levert, maar waar ik ook altijd het gevoel heb dat ze open en eerlijk zijn. Ik heb altijd het gevoel dat ze met mijn belangen rekening houden. Het personeel is vriendelijk en toegankelijk.

André Huitenga (Groningen)
03-06-2020

De Toyota dealer heeft vriendelijk personeel en heeft het onderhoud en de keuring uitstekend uitgevoerd.

Piet Kramer (Emmeloord)
29-05-2020

Uitmuntende service, erg vriendelijk, meedenkend gezien de persoonlijke situatie.

Arie de Vries (Zwolle)
28-05-2020

Goede ontvangst. Prijs van de reparatie vooraf klopt altijd. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf.

Daan v d Linden. (Lisse )
28-05-2020

Altijd goed en netjes geholpen. Men is altijd bereid alles toe te lichten, vragen te beantworoden en zonodig het nodige uit te zoeken om je te kunenn helpen.

Dhr. C.J. Erwich (Amsterdam)
21-05-2020

Vriendelijke mensen.

A.J.Zuithoff (Oldemarkt)
21-05-2020

Goede behandeling, vriendelijk, behulpzaam, en de koffie staat klaar.

R Getkate de Jong
14-05-2020

Prettige garage, vriendelijk en vakkundig personeel. No nonsense.

Rens van de Grens (Steenwijk)
14-05-2020

Goed personeel en waarschijnlijk bekwaam.

Obbem W. (wolvega)
14-05-2020

Goed bedrijf en vriendelijke mensen.

Ben Boelens (Steenwijkerwold )
14-05-2020

Vakkundig, pro-actief en ook nog eens vriendelijk. Top bedrijf!

Andre Le Fevre (St. Jansklooster)
14-05-2020

In woord goed, alleen onderdelen duur, voorbeeld: ik heb een nieuwe uitlaat, deze was 100€ duurder.

T Beeksma (Vollenhove)
14-05-2020

Altijd prettige ontvangst, klantvriendelijk en correct!

Mevr R.C. Otten (Nijeveen)
06-05-2020

Staan altijd voor je klaar vriendelijk en behulpzaam indien nodig en je krijgt altijd een kopje koffie.

Ben (Steenwijk)
04-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.