9,2
1.051 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

1.051 beoordelingen - Powered by TNS

Hele goede evaring met de mensen die er werken, ik kom er al jaren, toen ze nog onder de naam van Van Duren in Emmeloord zaten.

T Brouwer (Lemmer)
15-07-2021

Vriendelijk medewerkers, professionele monteurs, goede service en duidelijke prijsopgave vooraf.

Rob Kok (Vledder)
15-07-2021

Een gastvrije professionele benadering van het personeel naar ons als klant toe.

Mw. Schouten
09-07-2021

Vriendelijke mensen en zeer goede service.

Mevr Hollmann
09-07-2021

Service is goed.

J.mheemskerk (Emmeloord )
05-07-2021

Toyotadealer is zeer deskundig en altijd bereid te helpen waar mogelijk is. Prima service en vriendelijke behandeling.

Johan.Huisman (Steenwijk)
30-06-2021

Top bedrijf! Ze doen alles voor een tevreden klant, en dat ben ik al jaren bij dit bedrijf. Vriendelijk personeel, komen afspraken na, normale tarieven en vervangend vervoer altijd dik in orde.

Henri Bijkerk (Paasloo)
24-06-2021

Jazeker, omdat ze dat waard zijn.

J.Lens (Lelystad)
23-06-2021

Fijne eerlijke mensen, staan altijd voor je klaar, vakkundig.

Derk René van den berg (Emmeloord)
21-06-2021

Uitstekende service, betrouwbaar, vriendelijk en fijne sfeer.

Linda Meijer (Vinkega)
21-06-2021

Een betrouwbaar bedrijf waar een goede relatie met cliënten hoog in het vaandel staat.

Erna Harms- Termorshuizen (Steenwijkerwold)
21-06-2021

Snel, adequaat en meedenkend met de klant.

Bert van de Luijtgaarden (Wolvega)
21-06-2021

Goede communicatie, vakkundige garage.

Daniël Lugtmeijer (Wolvega)
21-06-2021

Wij zijn zeer tevreden met alles en ook in wat ze doen.

T ernst (Oldemarkt)
21-06-2021

Afspraak is afspraak maken ze waar.

Schreuder (Emmeloord )
11-06-2021

Top garage, alles keurig op tijd en de mensen zijn zeer vriendelijk, ik kom hier graag.

Rob de Vries (Noordwolde)
11-06-2021

Een super bedrijf waar de klant geen nummer is! Oplossingsgericht en meedenkend met de klant. Ik ben nog niet zo'n tweede garage tegen gekomen. Team, ga zo door!

A.G Korporaal (Hurdegaryp )
03-06-2021

Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam en gepassioneerd.

Jan (Steenwijk )
03-06-2021

Goede service, duidelijk wat betreft kosten. Prettige behandeling.

T. de Jonge
27-05-2021

Men wordt er vriendelijk behandeld en men kent je bij naam als je binnen komt.

Ids van Hien (Steenwijk )
21-05-2021

Deskundig, klantgericht en vriendelijk.

F. Obbema (Marknesse )
19-05-2021

Prima behandeling, aandacht voor je vragen.

Mevr.R. Getkate- de Jong
12-05-2021

Vriendelijk en vakkundig personeel.

A. Wind
12-05-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Jan-Willem (N. O. P. )
05-05-2021

Correcte en vriendelijke behandeling.

Rens van de Grens (Steenwijk)
05-05-2021

Eerder in ons autoverleden brachten garagebezoeken en APK altijd zorgen en vragen als "zullen ze ons deze keer geen poot uit draaien?". Dat gevoel was recent wel eens aanwezig bij lokale garages, waar we kwamen voor we een dealer-onderhouden Toyota kochten. Vanaf dat moment hebben we het onderhoud zelf ook bij de dealer laten doen, en wát een verschil! Je weet van tevoren waar je aan toe bent, ze bellen consequent bij verrassingen, ze denken mee en vooruit, zowel qua kosten als betrouwbaarheid. Bij Van der Linde komen we echt elke keer thuis met een gevoel van vertrouwen én eerlijkheid!

Jansen
05-05-2021

Heel goed bedrijf erg tevreden over.

Ben (Steenwijkerwold )
05-05-2021

Alles is gewoon perfect. Geen enkele wanklank.

Harry Kappert
28-04-2021

Die 8 zegt toch wel dat ik meer dan tevreden ben.

Wim Blok (Ens)
21-04-2021

Is gewoon goed.

Santing (Steenwijk)
21-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.