Beoordelingen Toyota Automobielbedrijf Van Der Linde

9,2

880 beoordelingen - Powered by TNS

Adviezen zijn zowel op het bedrijf als de klant gericht, dit schept vertrouwen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Ton ten Haaf (Emmeloord)
12-02-2020

Vriendelijkheid, direct koffie en het goede vertrouwen

Wietse de Jong (LEMMER)
31-01-2020

We werden prettig benaderd en kregen eerlijke adviezen.

B. Visscher (Marknesse)
31-01-2020

De gemaakte afspraken iets beter nakomen. Of het onderdeel was er niet binnen gekomen of de gevraagde reparatie goed controleren op juiste wijze, dat deze ook weer goed functioneren.

Dhr, putten
29-01-2020

Zeer tevreden, volledig op de hoogte gebracht wat er ging en wat er is gebeurt met mijn auto.Tijdsduur en kosten zo als afgesproken. Snel de rekening. Vrindelijke en gastvrije medewerkers. Wachtruimte netjes en de koffie is altijd klaar en je mag zoveel nemen als je wilt.

Mw.G. Meijer (Ruinerwold)
29-01-2020

No nonsens garage die doet wat ze zegt en zegt wat ze doen

Hr v d Hoek (Meppel )
29-01-2020

Al meer dan 40 jaar rij ik Toyota en ben klant bij deze garage en tot grote tevredenheid.

Martin van Lune (Emmeloord)
24-01-2020

Ruim 22 jaar tot volle tevredenheid klant bij Van der Linde!

Mevrouw E. Harms- Termorshuizen (Steenwijkerwold)
22-01-2020

Ze denken met je mee, geen gladde verkooppraatjes, voelt vertrouwd.

Jaap en Janetta Zijlstra (Joure)
22-01-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie!

J. Mosterman (Nijeveen)
22-01-2020

Klantvriendelijk,fijne mensen,goede service

Dhr DR van den berg (Emmeloord )
15-01-2020

snelle service vriendelijke mensen

AP (Urk)
15-01-2020

Dit is voor mij een dealer met een gouden randje.. Altijd bereid te helpen, nooit onbetrouwbaar.

J. C. Smit (Steenwijk)
08-01-2020

Het personeel denkt mee. Ik vertrouw de medewerkers.

Henk Bergsma (Lelystad)
02-01-2020

Uiterst correcte behandeling, vriendelijke, deskundige verkoper.

W.Plekkenpol (Wolvega)
02-01-2020

Goede service en vriendelijk

Wouterson (Tuk)
18-12-2019

Meer oog en respect naar de klant zou een hoop schelen

Jelle Bakker (Blankenham )
18-12-2019

Van der Linde Emmeloord is een menselijke garage. Men behandelt je vriendelijk en men heeft een luisterend oor voor je.

Roy Snabilié (8316BD Marknesse)
18-12-2019

Klantvriendelijk en ter zake kundig personeel. Al bijna 40 jaar tevreden klant op dit adres! Prettige 'wachtruimte' in de showroom waar je tijdens het wachten prima met jouw eigen laptop kunt werken.

H.W. Wibbelink (Steenwijk)
17-12-2019

zeer vriendelijk uitstraling

Ids van Hien (Steenwijk)
13-12-2019

Klant vriendelijk. Goede service. Koffie/thee staat altijd klaar. Bij eventuele onverwachte klachten van de auto wordt je indien mogelijk meteen geholpen.

Mw. Pit
06-12-2019

Geweldig

Santing
04-12-2019

Duidelijk en betrouwbaar, altijd prima overleg

Mans Schaaphok (Sonnega)
04-12-2019

Fijne en goeie garage, vriendelijk personeel

Ina Heinen (Steenwijk)
04-12-2019

Goede service vriendelijk personeel

JWijnja (Emmeloord )
03-12-2019

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk, klantvriendelijk

Yvonne (Steenwijk)
03-12-2019

Een goede dealer met prima vaklui

Johan Perridon
27-11-2019

Gewoon een prima garage. Sociale mensen, no nonsens. Blij met deze garage.

Annie Verboom-Prikken (Nijensleek )
27-11-2019

Prima uitstraling en deskundig personeel

C Bijlsma (Creil)
22-11-2019

Uitstekende service, nog een echte ouderwetse garage

Adriaan van Dalen (Steenwijk)
22-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.