9,3
1.069 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,3

1.069 beoordelingen

Prima toyota dealer Fijn bedrijf, klantvriendelijk.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Top dealer! Beste dealer ooit. Meer dan een bedrijf, zeer vriendelijke en ik voel me altijd welcome, en ze nemen de tijd.

J. W
31-07-2022

Kan niet beter! Al jarenlang trouwe klant en dat is niet zonder reden. Altijd vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en goede service en kwaliteit! Ik kan niet bedenken wat er nog beter kan!

H.R. B
26-07-2022

vriendelijk door het vriendelijk personeel is het al aangenamer om ff te moeten wachten , buiten de goede service. Kortom erg tevreden en zou fam. zelfs aanbevelen !

Bas P
23-07-2022

Informatie.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Aanrader Net als altijd goede Service en lekkere koffie...kortom AANRADER!

J L
19-07-2022

Top garage Je weet altijd hoe de auto ervoor staat wat het gaat kosten en ze denken met je mee. Zeer klantvriendelijk Als je plots iets heb met de auto proberen ze het zo snel mogelijk te maken .

M. Kok
16-06-2022

Wederom een tevreden klant...... Bij Toyota van der Linde in Steenwijk heerst de persoonlijke en gemoedelijke sfeer van een onvervalst familiebedrijf, waar je als klant nog met jouw naam wordt aangesproken (zowel door management als personeel) en waar ze bekend zijn met jouw behoeften, zonder een CRM systeem te raadplegen. Ik ben hier om deze redenen al jaren klant en kan alleen maar zeggen: Ga zo door in Steenwijk! Jullie onderscheidend vermogen zit 'm niet in de spreekwoordelijke marmeren tegels of de gouden kranen maar nog echt in jullie klantgerichte inborst/ het altijd mee willen denken met de klant; De klant en dus ook de importeur mogen zich rijk rekenen met Marcel en zijn Crew! Waarom geen 5 sterren? 'er moet altijd nog ruimte voor verbetering worden gelaten (al weet ik zo niets te bedenken) ;-) '

T.K.
09-06-2022

Van der Linde Steenwijk is een prima betrouwbare garage met aardige mensen

U. Bruseker
05-06-2022

aankoop-/verkoopgesprek Uitstekend aankoop-/verkoopgesprek, prima afgehandeld allemaal door een deskundige en reële verkoper. Aflevering helemaal in orde, tijd genoeg om zaken door te nemen. Mijn waardering!

A.d.P.
01-06-2022

Prima service Geweldige service. Over alles valt te praten met de eigenaar

H.G. V
07-04-2022

uitstekende service! Heb je een toyota ga naar van der Linden

J.P. V
25-03-2022

Goede service. Dat staat voorop Gastvrijheid open en eerlijkheid. Beste en deskundigheid van de monteurs staat voorop. En de gastvrijheid van het hele bedrijf

F. P
25-03-2022

Super Klantvriendelijke autogarage Super Klantvriendelijke autogarage. Afspraak is afspraak

A. G
10-03-2022

Jullie zijn een topbedrijf!

G. Olsder
16-12-2021

Al jaren een betrouwbaar adres voor mijn Toyota, zeer klantgericht en klantvriendelijk Al jaren ben ik klant van Toyota van der Linden Steenwijk. Altijd goede service en onderhoud. Zowel de eigenaar als het personeel is zeer klantvriendelijk als klantgericht. Even wachten is nooit een probleem en altijd tijd voor de klant.

T.M. Jansma
11-12-2021

Goede service Ik ben heel erg tevreden met de dealer en de klantvriendelijkheid!!!

S.M.M. H
12-11-2021

Prima service Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf,vriendelijke mensen en goede kennis van zaken.

Daan
14-10-2021

Hele goede evaring met de mensen die er werken, ik kom er al jaren, toen ze nog onder de naam van Van Duren in Emmeloord zaten.

T Brouwer (Lemmer)
15-07-2021

Vriendelijk medewerkers, professionele monteurs, goede service en duidelijke prijsopgave vooraf.

Rob Kok (Vledder)
15-07-2021

Een gastvrije professionele benadering van het personeel naar ons als klant toe.

Mw. Schouten
09-07-2021

Vriendelijke mensen en zeer goede service.

Mevr Hollmann
09-07-2021

Service is goed.

J.mheemskerk (Emmeloord )
05-07-2021

Toyotadealer is zeer deskundig en altijd bereid te helpen waar mogelijk is. Prima service en vriendelijke behandeling.

Johan.Huisman (Steenwijk)
30-06-2021

Top bedrijf! Ze doen alles voor een tevreden klant, en dat ben ik al jaren bij dit bedrijf. Vriendelijk personeel, komen afspraken na, normale tarieven en vervangend vervoer altijd dik in orde.

Henri Bijkerk (Paasloo)
24-06-2021

Jazeker, omdat ze dat waard zijn.

J.Lens (Lelystad)
23-06-2021

Fijne eerlijke mensen, staan altijd voor je klaar, vakkundig.

Derk René van den berg (Emmeloord)
21-06-2021

Uitstekende service, betrouwbaar, vriendelijk en fijne sfeer.

Linda Meijer (Vinkega)
21-06-2021

Een betrouwbaar bedrijf waar een goede relatie met cliënten hoog in het vaandel staat.

Erna Harms- Termorshuizen (Steenwijkerwold)
21-06-2021

Snel, adequaat en meedenkend met de klant.

Bert van de Luijtgaarden (Wolvega)
21-06-2021