9,3
1.136 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,3

1.136 beoordelingen

Je krijgt goede uitleg wat er moet gebeuren! Dus je weet waar je aan toe bent Zeer tevreden klant vriendelijk! Voor ons half uurtje rijden maar hebben we er voor over ! Fietsen mee en één dag door de weerribben gefietst ????

Toyota eigenaar
15-05-2024

S. B
12-05-2024

Goede service, altijd vriendelijk. Als ik vragen heb kan ik er altijd terecht.

Toyota eigenaar
07-05-2024

Uitstekende service De afhandeling van het onderhoud, de sfeer, toegankelijkheid en professionaliteit is hier uitstekend.

Anton
18-04-2024

Eerste servicebeurt Yaris Cross Van begin tot eind tevreden over deze garage. Tijdstip aanmelding perfect. Besloot zelf te wachten en de koffie is hier prima en vriendelijk personeel!

Toyota eigenaar
11-04-2024

ben al jaren een trouwe klant

W.N. K
04-04-2024

Top garage, zeer tevreden

Toyota eigenaar
16-03-2024

Zeer goede en persoonlijke service Ik ben erg tevreden over de service en deskundigheid van garage vd Linde Steenwijk. Prettige en petsoonlijke service.

C.J.B
08-03-2024

Vriendelijk en klant gericht Onderhoud goed uitgevoerd geïnformeerd over vervangen van dure onderdelen ER wordt de tijd genomen om vragen te ebantwoorden Top Dealer !

P de Boer
21-02-2024

Uitstekend geholpen.

M. Ruben
16-02-2024

Meer dan 50 jaar Toyota Vakkundig, behulpzaam, klantvriendelijk

JanB
09-02-2024

Prima garage Altijd en wij zijn al jaren lang klant worden wij goed en deskundig behandelt

Toyota eigenaar
06-02-2024

Fijne service Niets teveel gezegd door de verkoper

J. K
28-12-2023

Goede service Ik ben tevreden

J.B. K
23-12-2023

Goede Service en super fijn bedrijf! Altijd hebben ze tijd voor je,als je wat aan je auto hebt,proberen t dan ter plekke te maken,en anders maken ze een snelle afspraak,dit bedrijf is een aanrader voor iedereen ????

E. D
14-12-2023

Prima service en persoonlijke benadering De persoonlijke benadering spreekt mij erg aan. Service is top.

gkraak82
14-12-2023

Goede sfeer Bij van der Linde voel ik me altijd welkom, wordt er geluisterd en loopt het bezoek op rolletjes.

Toyota eigenaar
04-12-2023

Aygo cross

Charles
16-11-2023

M. D
12-11-2023

Top service Fijn betrouwbaar bedrijf

J Boerstra
11-11-2023

prima service zeer prettige behandeling door meerdere mensen daar.

E.J.M. S
11-11-2023

Goede service.tevreden Tevreden klant.

Toyota eigenaar
10-11-2023

Top dealer Volgende auto komt hier weer weg , als we het financieel eens worden. Erg prettig om hier je auto te kopen

Benno
26-10-2023

Goede Toyota garage Behulpzaam, vriendelijk.

F. A
25-10-2023

Prettige service en zeer klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid !

Toyota eigenaar
20-10-2023

Perfect bedrijf! Super garage met goede aandacht en klant is koning past daar nog perfect.

Toyota eigenaar
20-10-2023

Klantvriendelijk Ik ben zeer tevreden over de uitleg bij aanschaf van Toyota cross

J. Strijker
20-10-2023

Persoonlijke benadering en service Komt afspraken na geen verrassingen.

G. K
19-10-2023

Onderhoud Jaren geen Toyota gereden, sinds een jaar weer wel. Toen was ik al tevreden, behalve over de toenmalige verkoper, maar die is gelukkig vervangen door iemand die mijn vertrouwen voor 100% heeft. Bij de huidige Toyota niks dan lof voor het bedrijf. Onderhoud, fixen van een lekke band: dikke prima en redelijke prijzen

A. De P.
28-09-2023

Goed geholpen wij zijn heel tevreden over alle werkzaam heden

R.S. D
25-09-2023