9,2
970 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

970 beoordelingen - Powered by TNS

Goede monteurs en servicebaliemedewerkers. Prima uitstraling van het bedrijf totaal.

J. Perridon (Heerenveen)
26-11-2020

Wederom een auto gekocht bij van der Linde en ook nu was het erg prettig om zaken met hen te doen. Een no nonsens bedrijf. Daar houden wij van.

J. Bartelink (APELDOORN)
26-11-2020

Klantvriendelijk en deskundige medewerkers.

Mevr G.Mooiweer (Vollenhove)
23-11-2020

Ze geven geven je een welkom gevoel.

Ruud Huijerman (Hollandscheveld )
12-11-2020

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Jannie van de Belt (Giethoorn)
12-11-2020

Zeer fijne informele dealer! Erg klantvriendelijk en persoonlijk.

Anoniem
12-11-2020

Fijne garage met prettige mensen.

Hans (Emmeloord )
29-10-2020

Goede service, vriendelijk personeel, verstand van zaken.

G. Tijms (Emmeloord)
22-10-2020

Prima service. Vriendelijk personeel, altijd meedenken als je met een probleem komt, wat overigens nauwelijks voorkomt.

Geo Hultink (De Klosse)
22-10-2020

Zo lang ik mijn Toyota heb, ben ik met volle tevredenheid bij Van der Linda en kan ze bij andere Toyota bezitters van harte aan bevelen.

Mevr. A.C. Kleinsmit (Wolvega)
22-10-2020

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Je voelt je altijd welkom.

Leida Ruiter (Wolvega)
22-10-2020

Er is alle tijd voor mij genomen, rustig geluisterd naar mijn wensen en goed advies gegeven. Ook voor de proefritten werd alle tijd genomen. De levering is vlot verlopen.

F.M. van Veenendaal
22-10-2020

Ik ben volledig tevreden over de ontvangen service.

Tom Leeuwendal (Rutten)
19-10-2020

Wordt correct geholpen, vriendelijk personeel.

Arie Marinus Willigenburg (Emmeloord)
15-10-2020

Vriendelijk.

Maaike (Steenwijk)
15-10-2020

Van der Linde is voor ons een volledig betrouwbaar en vakkundig bedrijf, waar wij onze auto's kopen en in onderhoud hebben. Door de jaren heen is er een prettig persoonlijk contact. Alle auto's functioneren nagenoeg probleemloos. Incidentele storing wordt snel en goed opgelost. Wij zijn zeer tevreden met Van der Linde.

Gerrit Vloedgraven (Ter Apel)
15-10-2020

Volkomen betrouwbare dealer in levering, onderhoud en service; TOP!

G. Vloedgraven (Ter Apel)
08-10-2020

Goede en eerlijke service en klantvriendelijk. Zeer professioneel bedrijf.

Hans van Velzen (Nijeveen)
08-10-2020

vriendelijk, leuk in gesprek en de koffie is gratis.

w de kruijf (Ossenzijl)
08-10-2020

Zeer vriendelijke en meedenkende mensen, wij hebben dit als bijzonder prettig ervaren.De ontvangst was leuk, je voelde je direct op je gemak in deze zaak, kortom een perfecte Toyota dealer!

Piet Brand (Almere)
08-10-2020

Goed uitleg en een keurige offerte voor ons gemaakt, goede inruilprijs, dik tevreden.

Mevr Grietje Pouwels (OLDEMARKT )
01-10-2020

Ze komen de gemaakte afspraken na.

Richard Servage (Steenwijk)
25-09-2020

Kwaliteit en service staan bij Van der Linde hoog in het vaandel. Hopend dat dit ook nog jaren zo mag blijven en dat het niet zo'n organisatie wordt waar ik als klant met mijn klantnummer word herkend.

Roelof Seegers (Wanneperveen)
10-09-2020

Door pech onderweg bij deze dealer terechtgekomen. Alles werd in het werk gesteld om ons weer op weg te helpen. Mevrouw achter de balie stapte meteen in auto om onderdeel te halen. We kregen zelfs nog een ijsje aangeboden om af te koelen. Het was erg warm die dag. Uiteindelijk konden we onze weg vervolgen. Heel erg bedankt!

Jaap Wiersma (Arnhem)
10-09-2020

Ben al jaren klant. Al die tijd tot tevredenheid. Er hangt en vriendelijke sfeer.

S.H.Kampherbeek (Heerenveen)
02-09-2020

Goed bedrijf. Vriendelijke eigenaar, vriendelijk, hulpvaardig en kundig personeel.

J. de Vries (Steenwijk )
21-08-2020

Omdat je bij deze garage vriendelijk, prettig, eerlijk en deskundig geholpen wordt. Er wordt met je meegedacht, poeha kennen ze er niet, en je wordt er geholpen, niet uitgeknepen. Alweer bijna tien jaar een goed adres waar we op kunnen vertrouwen. Blij dat ik deze garage gevonden heb.

Erik van Poppel
21-08-2020

Fijne en prettige medewerkers. Goede service.

Katers (Steenwijk )
20-08-2020

Vriendelijke verkoper, goede uitleg.

Tiny Fuite (Emmeloord)
20-08-2020

Goede garage en dealer, de mensen zijn allemaal even vriendelijk, goede monteurs die altijd voor je klaar staan.. Een dealer waar je mee thuiskomt.

Dhr. Derk Rene van den berg (Emmeloord)
12-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.