9,2
949 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

949 beoordelingen - Powered by TNS

Ze komen de gemaakte afspraken na.

Richard Servage (Steenwijk)
25-09-2020

Kwaliteit en service staan bij Van der Linde hoog in het vaandel. Hopend dat dit ook nog jaren zo mag blijven en dat het niet zo'n organisatie wordt waar ik als klant met mijn klantnummer word herkend.

Roelof Seegers (Wanneperveen)
10-09-2020

Door pech onderweg bij deze dealer terechtgekomen. Alles werd in het werk gesteld om ons weer op weg te helpen. Mevrouw achter de balie stapte meteen in auto om onderdeel te halen. We kregen zelfs nog een ijsje aangeboden om af te koelen. Het was erg warm die dag. Uiteindelijk konden we onze weg vervolgen. Heel erg bedankt!

Jaap Wiersma (Arnhem)
10-09-2020

Ben al jaren klant. Al die tijd tot tevredenheid. Er hangt en vriendelijke sfeer.

S.H.Kampherbeek (Heerenveen)
02-09-2020

Goed bedrijf. Vriendelijke eigenaar, vriendelijk, hulpvaardig en kundig personeel.

J. de Vries (Steenwijk )
21-08-2020

Omdat je bij deze garage vriendelijk, prettig, eerlijk en deskundig geholpen wordt. Er wordt met je meegedacht, poeha kennen ze er niet, en je wordt er geholpen, niet uitgeknepen. Alweer bijna tien jaar een goed adres waar we op kunnen vertrouwen. Blij dat ik deze garage gevonden heb.

Erik van Poppel
21-08-2020

Fijne en prettige medewerkers. Goede service.

Katers (Steenwijk )
20-08-2020

Vriendelijke verkoper, goede uitleg.

Tiny Fuite (Emmeloord)
20-08-2020

Goede garage en dealer, de mensen zijn allemaal even vriendelijk, goede monteurs die altijd voor je klaar staan.. Een dealer waar je mee thuiskomt.

Dhr. Derk Rene van den berg (Emmeloord)
12-08-2020

Hartelijke ontvangst bij binnenkomst en vakmensen in het uitvoeren van hun werkzaamheden aan mijn auto.

Joke de Boer (Tollebeek)
12-08-2020

Al jaren zijn wij trouwe klant bij deze eerlijke en oprechte dealer. Zowel onze lease als privé auto komt hier vandaan. Met veel vakmanschap wordt je auto hier altijd goed verzorgd. Bij eventuele knelpunten wordt je altijd vooraf gebeld en geïnformeerd over wat er speelt en wat eventuele kosten zijn. Geen gedoe of onduidelijkheden achteraf! Eerlijk advies wordt gegeven ook als je soms goedkoper ergens anders terecht kan. Je wordt hier behandeld als klant en niet als nummer. Al vele bekenden om ons heen adviseren wij hier om heen te gaan. Wanneer je wacht in de showroom met een kopje koffie/thee/water zal je merken dat de klanten die komen hier altijd vrolijk zijn en een praatje maken. Zien is zelf ervaren.

S. De Pauw (Luxwoude)
12-08-2020

Kom al jaren naar tevredenheid, al vele mensen hier naar toegestuurd.

W Westerdijk (Heerenveen)
11-08-2020

Perfect georganiseerd bedrijf, met een goede werkplaats met deskundig personeel.

Dirk Bijker
06-08-2020

Persoonlijke behandeling, geen nummer.

H.Bouwhuis (Oldeberkoop)
03-08-2020

Toyota van der Linden en zijn medewerkers zorgen ervoor dat elk bezoek zeer aangenaam is. Koffie en oprechte interesse in jou en ze hebben het beste met je voor zoals vrienden dat zouden hebben. Meedenkend over het onderhoud van onze auto's of eventueel aanschaf van een andere maar dat promoten ze niet echt. Jullie auto is nog prima, waarom zou je die wegdoen is iets wat je ook te horen kunt krijgen. Mede daardoor heb ik volledig vertrouwen in de medewerkers en hun vakbekwaamheid.

Ferdinand Gresnich (Bedum)
03-08-2020

Een betrouwbare dealer, goede service, klantvriendelijk. Prima prijs/kwaliteit.

Ger Olsder (Sint-Jansklooster)
31-07-2020

Inmiddels al enkele jaren met 2 Toyota's klant bij vd Linde. Dit naar alle tevredenheid!!

H.W. Wibbelink (Steenwijk)
31-07-2020

Altijdg behulpzaam met alles waar je mee komt. Vriendelijk. Top uitleg. Volkomen tevreden.

Dhr t ernst (Oldemarkt)
31-07-2020

Goede service en zeer vriendelijk.

A Wouterson (Tuk)
31-07-2020

Autodealer van der Linde is vriendelijk, goed adviserend zonder opdringerigheid. Luistert maar wensen van klanten en geeft objectief advies. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt.

Drs. M. Tinus (Lemmer)
30-07-2020

Vriendelijk personeel, tijd, klantgericht.

Hennie
09-07-2020

Vriendelijk personeel, tijd, klantgericht.

Hennie
09-07-2020

Je wordt altijd heel erg prettig en voorkomend geholpen.

Geja Zwiers (Zwolle)
29-06-2020

Vakkundig, snel, alles op tijd en bij een probleem oplossingsgericht!

L. Schudde (Urk)
26-06-2020

Aandacht en dingen zoals een klacht aan de auto serieus nemen, verder een goede dealer.

Dhr Vinke (Emmeloord)
26-06-2020

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk en persoonlijk.

B. Kappe (Lelystad )
26-06-2020

Al jaren zeer goede ervaringen met deze dealer.

Dhr. H. Bron (Lemmer)
18-06-2020

Ik word altijd goed geholpen en meestal kan ik gelijk terecht, wat ik ook erg belangrijk vind

M J Pasterkamp (Urk)
17-06-2020

Goede service, vriendelijk, behulpzaam en netjes te woord staan.

Marjolein (Giethoorn)
17-06-2020

Prima no-nonsense vakgarage, what you see is what you get; kwaliteit en vriendelijkheid.

Herbrink
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.