9,3
1.136 beoordelingen

Welkom bij Automobielbedrijf Van Der Linde

Toyota Van der Linde is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig inzet voor de klant en haar behoeften op het gebied van mobiliteit. Van der Linde doet zowel verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota's als onderhoud en reparaties.
Showroom

In onze showroom kunt u alle modellen welke Toyota levert bekijken, van de Aygo tot de ruime Verso en de comfortabele Avensis. Ook bent u bij ons van harte welkom voor de nieuwe Toyota bedrijfswagen lijn. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u op uw gemak deze modellen ontdekken en proefrijden.

Werkplaats

Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur waarmee wij uw auto in topconditie houden. Onze volledig gecertificeerde en hoogopgeleide monteurs werken in een op efficiëntie gerichte omgeving die voldoet aan alle (milieu) eisen welke door zowel Toyota als de BOVAG worden gesteld.

Niet alles is wat het lijkt, soms is het meer

Waar de buitenkant nieuw is, is het hart nog van vroeger. Nog steeds staan service, persoonlijke aandacht en kwaliteit bij ons voorop. Dat merkt u in onze modellen, welke jaar na jaar bekroond worden met allerlei prijzen op het gebied van betrouwbaarheid. Maar ook aan onze service, onze snelle manier van handelen en onze constante zoektocht naar verbetering van onze processen en op het gebied van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Medewerkers

Op de pagina "onze medewerkers" stellen wij graag het team van Van der Linde aan u voor.

U kunt ons altijd bellen als u een vraag heeft of als er onduidelijkheden zijn; wij staan voor u klaar.

Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze ruime showroom voor een kopje koffie.

U kunt dan rustig uw favoriete Toyota's bekijken, uitproberen en zelfs proefrijden. Variërend van de slimme en compacte Aygo tot de zuinige en comfortabele Prius.

Graag tot ziens!