9,2
1.030 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

1.030 beoordelingen - Powered by TNS

Prima behandeling, aandacht voor je vragen.

Mevr.R. Getkate- de Jong
12-05-2021

Vriendelijk en vakkundig personeel.

A. Wind
12-05-2021

Goede service en vriendelijk personeel.

Jan-Willem (N. O. P. )
05-05-2021

Correcte en vriendelijke behandeling.

Rens van de Grens (Steenwijk)
05-05-2021

Eerder in ons autoverleden brachten garagebezoeken en APK altijd zorgen en vragen als "zullen ze ons deze keer geen poot uit draaien?". Dat gevoel was recent wel eens aanwezig bij lokale garages, waar we kwamen voor we een dealer-onderhouden Toyota kochten. Vanaf dat moment hebben we het onderhoud zelf ook bij de dealer laten doen, en wát een verschil! Je weet van tevoren waar je aan toe bent, ze bellen consequent bij verrassingen, ze denken mee en vooruit, zowel qua kosten als betrouwbaarheid. Bij Van der Linde komen we echt elke keer thuis met een gevoel van vertrouwen én eerlijkheid!

Jansen
05-05-2021

Heel goed bedrijf erg tevreden over.

Ben (Steenwijkerwold )
05-05-2021

Alles is gewoon perfect. Geen enkele wanklank.

Harry Kappert
28-04-2021

Die 8 zegt toch wel dat ik meer dan tevreden ben.

Wim Blok (Ens)
21-04-2021

Is gewoon goed.

Santing (Steenwijk)
21-04-2021

Kantvriendelijk en goede service.

H.W. Janssen
21-04-2021

Vriendelijk, gratis vervangend vervoer, aardige mensen.

Cor van Velzen (Oudemirdum)
07-04-2021

De manier waarop men als klant wordt behandeld, is uiterst vriendelijk en correct.

J.C. Smit (Steenwijk)
07-04-2021

Gewoon heel tevreden. Geen konijn uit een hoed verrassingen. Als er iets is, wordt het opgelost. Ik kom er al jaren. Alle auto’s daar gekocht.

Anne Marie van Drie (Purmerend)
07-04-2021

Hebben i.v.m. Corona-regels de showroom niet kunnen bezoeken, hebben in overleg met de verkoper onze nieuwe Toyota Corolla GS sport 1.8 vanaf de Toyota-site "nieuwe modellen" uitgezocht. Keurig op tijd geleverd en konden na onthulling in de showroom en een uitgebreide uitleg onze "verschrikkelijk" mooie auto incl. bloemetje mee naar huis nemen.Wij blij!!

Mevr. Niek Kuipers de Jong (Lemmer)
07-04-2021

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Freek Prins (Vledder )
25-03-2021

Kwaliteit, vriendelijkheid, sevice en oplossingsgericht

Jr. Kort (Urk)
25-03-2021

Oog voor de klanten en overleg en ze luisteren naar de klant, ben tevreden.

k van der veen (steenwijk)
18-03-2021

Prettige ontvangst en er wordt gedaan wat beloofd is.

Harm Smid (Wolvega)
18-03-2021

Deze dealer komt betrouwbaar en deskundig over met wie je goed zaken kunt doen.

Henk Koelma (Oldeholtpade)
18-03-2021

Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Laten altijd weten hoeveel iets gaat kosten. Ze overleggen netjes als er een grote kostenpost is.

Mevrouw Boutaleb
15-03-2021

Al meer dan 40 jaar ben ik als klant goed geholpen. Ongeveer 10 auto's bij ze gekocht. Meestal nieuw maar twee keer een auto enkele maanden jong.

Dhr. Geert Bultje (Steenwijk)
12-03-2021

ZeerTevreden !!!!!!

Wisse J (Lelystad)
12-03-2021

Hoge kwaliteit.

Hr. W.v.d. Donker (havelte)
04-03-2021

Goede service, prettig personeel en komt afspraken na.

Mevr. Damhuis
04-03-2021

Het is mijns inziens van belang om als klant gekend te worden en als goede klant behandeld te worden. De communicatie tussen receptie en mijzelf is altijd plezierig en open. Ik hoef geen rekening te controleren omdat ik het volste vertrouwen heb in de afhandeling van het onderhoud en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Jan Duin (Emmeloord)
25-02-2021

Goede service door vriendelijk en goed gekwalificeerd personeel.

Kees de Visser (Tollebeek )
25-02-2021

Zeer kundig, vriendelijk en uitermate goede service.

Robert moors
25-02-2021

Goede service en contact.

Ben-Willem (Urk)
25-02-2021

Alles was goed en klopte

Dhr en Mevr Cornelissen (Emmeloord)
22-02-2021

De service is goed, de communicatie prettig, meerwerk wordt van te voren kortgesloten, er is altijd een vervangende auto ter beschikking.

Heleen Francke (Vledderveen DR)
12-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.