9,2
993 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

993 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk en kundig personeel, afspraken worden nagekomen. Goede communicatie.

Ton ten Haaf (Emmeloord)
21-01-2021

Gastvrijheid, betrouwbaarheid, integriteit en vriendelijkheid is de norm bij Van der Linde. Professionals die jaar in jaar uit zorgen voor een betrouwbare reisgenoot (auto).

Anton (Marknesse)
21-01-2021

Er zijn geen verrassingen en bij problemen denkt men altijd mee. Heb een keer zijn eigen auto mogen gebruiken en de onze werd voor de deur afgeleverd na reparatie.

J. Bartelink (Apeldoorn)
21-01-2021

Heel goed gesprek en goede inruil.

Bertus van slooten (Urk)
07-01-2021

Top mensen, vriendelijk en toegankelijk. Prima service en geen onnodige wachttijden.

r.roza (emmeloord)
05-01-2021

Vriendelijke mensen en extra service, zoals auto bij mijn huis ophalen etc.

AP (Urk)
04-01-2021

Zeer vriendelijk dealer, goede service en gastvrij.

Gerrit Kraak (Zwolle)
04-01-2021

Goede service en klant contact perfect. Je voelt je thuis.

Dirksen (Zwolle)
04-01-2021

Vriendelijke en behulpzame garage, die altijd klaar staat bij een probleem.

Wim Plekkenpol (Plekkenpoli)
04-01-2021

Top garage.

Siebrand (Oldemarkt )
04-01-2021

Bij Van der Linde Steenwijk is de sfeer heel plezierig, deskundig, open en informeel. De informatie over de aankoop van mijn nieuwe auto was helemaal in orde, het proces tussen bestellen en afleveren was duidelijk en zelfs korter dan aanvankelijk verwacht. De aflevering was een feestelijke gebeurtenis. Ik ben al jaren klant bij Van der Linde Steenwijk, tot mijn grote tevredenheid. Ik heb ook anderen geadviseerd hier te gaan kopen als zij een auto wilden kopen. Dat hebben meerdere mensen ook inderdaad gedaan.

Berber de Haan (Tuk)
04-01-2021

Goed geholpen en werkzaamheden goed uitgevoerd.

Dhr, putten (Amersfoort )
28-12-2020

Uiteindelijk heb ik gekregen wat ik wilde. Ik had in het begin het gevoel niet helemaal serieus te worden genomen.

Mevr. De Lang (Steenwijk)
28-12-2020

Het is gewoon een mooi en goed bedrijf.

Jan From (Wilvehgy)
16-12-2020

Wederom ben ik fantastisch geholpen, het onderhoud, de grote beurt en de apk zijn weer vakkundig uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mij keurig een prijsopgave gegeven over herstelwerkzaamheden die ik zelf voorgesteld had.

Ferdinand Gresnich (Bedum)
16-12-2020

Alle medewerkers van het bedrijf zijn vriendelijk en hebben aandacht voor je. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk.

H.Koene
16-12-2020

Ik voelde me daar meteen welkom. Er heerste een prettige sfeer bij het onderhandelen over de inruilprijs. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Je wordt daar netjes geholpen en ze zijn niet opdringerig. Klantvriendelijkheid staat hoog in hun vaandel. Ik ben blij dat ik mijn nieuwe Toyota C-HR bij Van der Linde in Emmeloord heb gekocht.

Eddy Nieuwenbroek (Lelystad)
16-12-2020

Goede service en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.

Mw. Pit (Witte Paarden)
16-12-2020

Ik ben erg tevreden.

Jan Bakker (Giethoorn)
10-12-2020

Vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht.

Robert Jonker
10-12-2020

De plek van de wachtruimte vond ik minder gezellig, vooral het inademen van uitlaatgassen bij het opstarten van een auto vlakbij. Anders had ik een 10 gegeven.

Diana Park (Oosterstreek)
03-12-2020

Goede behandeling.

joh.de lange (willemsoord)
03-12-2020

Een vakgarage en vriendelijk personeel.

F. Heinen (Steenwijk)
30-11-2020

Goede monteurs en servicebaliemedewerkers. Prima uitstraling van het bedrijf totaal.

J. Perridon (Heerenveen)
26-11-2020

Wederom een auto gekocht bij van der Linde en ook nu was het erg prettig om zaken met hen te doen. Een no nonsens bedrijf. Daar houden wij van.

J. Bartelink (APELDOORN)
26-11-2020

Klantvriendelijk en deskundige medewerkers.

Mevr G.Mooiweer (Vollenhove)
23-11-2020

Ze geven geven je een welkom gevoel.

Ruud Huijerman (Hollandscheveld )
12-11-2020

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Jannie van de Belt (Giethoorn)
12-11-2020

Zeer fijne informele dealer! Erg klantvriendelijk en persoonlijk.

Anoniem
12-11-2020

Fijne garage met prettige mensen.

Hans (Emmeloord )
29-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.