9,3
1.085 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,3

1.085 beoordelingen

Goede autodealer

S. D
20-01-2023

De prettigste en betrouwbaarste toyotagarage. Heb het als CHR-rijder getroffen met deze garage.

G. Olsder
22-12-2022

Fijn Bedrijf Ik ben heel erg tevreden met alles zo keurig geholpen door de verkoper maar ook de balie medewerker .

A H
22-12-2022

Het garage bedrijf is gewoon eerlijk en prima. Al jaren lang.

Willem H
20-12-2022

service Prima bedrijf, goed aanspreekbaar, afspraken gemakkelijk te maken voor onderhoud. Bovendien: het is een bedrijf/dealer dat een streekfunctie heeft. Voor ons heel belangrijk omdat ik geen zin heb om voor een simpele onderhoudsbeurt 50 kilometer enkele reis de auto in te leveren.

Ad
16-12-2022

L
15-12-2022

Al jaren prima service en vriendelijk hulp Ik ben heel tevreden over de service en het personeel, een pluim voor de mensen!

M.G.C. Gerrritsen
15-12-2022

Persoonlijke service Prettig en vriendelijk autobedrijf met een persoonlijke service.

M. Jansen
01-12-2022

Topbedrijf Vriendelijk klantgericht personeel en altijd een aardig woordje van de eigenaar

Sjaan
24-11-2022

Toyota van der Linde Bij Toyota van der Linde kun je niet alleen de auto van je dromen, maar ook goede service vinden. Al woon ik in Amsterdam, rijdt ik toch met veel plezier naar Steenwijk voor mijn beurten. Echt een aanrader.

L Joensen
15-11-2022

Prettige service en zeer klantvriendelijk. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop wij als klant benaderd zijn. Over de inruil van onze oude auto waren wij het gauw eens. We hebben ook andere klanten gesproken die uiterst tevreden zijn met de serviceverlening van deze garage.

D.M. V
09-11-2022

Toyota Yaris Hybrid. Uitstekende service en vriendelijk personeel van Toyota van de Linde. Auto bevalt uitstekend. Zuinig in verbruik en fijn om in te rijden.

Hans de L.
06-11-2022

Alles van het beste, Ik kom niet voor niets uit Drachten naar vd Linden. Ik ben erg tevreden over deze vriendelijke Dealer.

Toyota eigenaar
27-10-2022

Top!!! Goede service en kennis van zaken.

S Duursma
27-10-2022

Goede hulp, goede sfeer. Communicatie prima, meedenkend, behulpzaam.

L. R
21-10-2022

Goede service! Ik ben erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de dealer!

K. Van der Glas
14-10-2022

Prima toyota dealer Fijn bedrijf, klantvriendelijk.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Top dealer! Beste dealer ooit. Meer dan een bedrijf, zeer vriendelijke en ik voel me altijd welcome, en ze nemen de tijd.

J. W
31-07-2022

Kan niet beter! Al jarenlang trouwe klant en dat is niet zonder reden. Altijd vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en goede service en kwaliteit! Ik kan niet bedenken wat er nog beter kan!

H.R. B
26-07-2022

vriendelijk door het vriendelijk personeel is het al aangenamer om ff te moeten wachten , buiten de goede service. Kortom erg tevreden en zou fam. zelfs aanbevelen !

Bas P
23-07-2022

Informatie.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Aanrader Net als altijd goede Service en lekkere koffie...kortom AANRADER!

J L
19-07-2022

Top garage Je weet altijd hoe de auto ervoor staat wat het gaat kosten en ze denken met je mee. Zeer klantvriendelijk Als je plots iets heb met de auto proberen ze het zo snel mogelijk te maken .

M. Kok
16-06-2022

Wederom een tevreden klant...... Bij Toyota van der Linde in Steenwijk heerst de persoonlijke en gemoedelijke sfeer van een onvervalst familiebedrijf, waar je als klant nog met jouw naam wordt aangesproken (zowel door management als personeel) en waar ze bekend zijn met jouw behoeften, zonder een CRM systeem te raadplegen. Ik ben hier om deze redenen al jaren klant en kan alleen maar zeggen: Ga zo door in Steenwijk! Jullie onderscheidend vermogen zit 'm niet in de spreekwoordelijke marmeren tegels of de gouden kranen maar nog echt in jullie klantgerichte inborst/ het altijd mee willen denken met de klant; De klant en dus ook de importeur mogen zich rijk rekenen met Marcel en zijn Crew! Waarom geen 5 sterren? 'er moet altijd nog ruimte voor verbetering worden gelaten (al weet ik zo niets te bedenken) ;-) '

T.K.
09-06-2022

Van der Linde Steenwijk is een prima betrouwbare garage met aardige mensen

U. Bruseker
05-06-2022

aankoop-/verkoopgesprek Uitstekend aankoop-/verkoopgesprek, prima afgehandeld allemaal door een deskundige en reële verkoper. Aflevering helemaal in orde, tijd genoeg om zaken door te nemen. Mijn waardering!

A.d.P.
01-06-2022

Prima service Geweldige service. Over alles valt te praten met de eigenaar

H.G. V
07-04-2022

uitstekende service! Heb je een toyota ga naar van der Linden

J.P. V
25-03-2022

Goede service. Dat staat voorop Gastvrijheid open en eerlijkheid. Beste en deskundigheid van de monteurs staat voorop. En de gastvrijheid van het hele bedrijf

F. P
25-03-2022

Super Klantvriendelijke autogarage Super Klantvriendelijke autogarage. Afspraak is afspraak

A. G
10-03-2022