9,3
1.136 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,3

1.136 beoordelingen

Goede prima dealer en garage Wij zijn ontzettend tevreden over de service, kundigheid,vriendelijk personeel en we worden altijd prima geholpen.

D. v.d. Linden
23-09-2023

Geweldige service en prettige mensen

D. B
29-08-2023

Event. Volgende auto wordt WEER Toyota bij Marcel vd. linde

G. Olsder
17-08-2023

Super Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik werd geholpen naar het zoeken naar de auto die wou. Zeer vriendelijke mensen . Een bedrijf om aan te raden.

G. Schotanus
02-08-2023

Alles deugt. Alles verloopt vlot, volgens afspraak en het zijn leuke mensen.

B. d.H.
20-07-2023

Goed service Altijd te vrede bij mijn Toyota garage. Vriendelijk en bekwaam. Voel me helemaal thuis.

J. W
14-07-2023

P V
13-07-2023

Goede service, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke medewerkers. Doen niet moeilijk als je een proefrit wilt maken. Vlotte afhandeling.

G.J. B
25-05-2023

Goede service Kreeg een goede leenauto mee.

Toyota eigenaar
20-05-2023

Tig jaren ervaring met deze garage. Staan voor betrouwbaarheid en uitstekende service. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

J. Br.
12-05-2023

Altijd goed Vriendelijk. Professioneel. Goede service

V. V
03-05-2023

Goed geholpen We hebben een goeie uitleg gehad, verkoper stond klaar voor ons. Fijne auto is de Toyota Aygo X

Toyota eigenaar
20-04-2023

E. H
20-04-2023

Top service Ik vind dit gewoon een goede dealer afspraak is afspraak topi

R D
20-04-2023

W.N. K
05-04-2023

Reparatie en service Ik ben zeer tevreden met de service en de reparatie.

A. J
28-03-2023

Prima service Klantvriendelijk bedrijf met uitstekende vakmensen !!! Ik kom hier graag.

Rene Jasperse
16-03-2023

Deskundig, goede service Ik voel me gewaardeerd

J. R. Korf
16-03-2023

Uitstekende service Vriendelijk personeel en vakbekwame monteurs.

R. Bosma
08-03-2023

Betrouwbaar Vriendelijkheid staat voorop in Steenwijk

Toyota eigenaar
08-02-2023

Prima verkopers Zeer tevreden tot nu toe!

Philip
03-02-2023

Toyota - Vd Linde Uitstekende dealer & garagebedrijf. Klantgericht, kundig en plezierige persoonlijke service en ambiance.

M. Brooshooft
02-02-2023

Goede autodealer

S. D
20-01-2023

De prettigste en betrouwbaarste toyotagarage. Heb het als CHR-rijder getroffen met deze garage.

G. Olsder
22-12-2022

Fijn Bedrijf Ik ben heel erg tevreden met alles zo keurig geholpen door de verkoper maar ook de balie medewerker .

A H
22-12-2022

Het garage bedrijf is gewoon eerlijk en prima. Al jaren lang.

Willem H
20-12-2022

service Prima bedrijf, goed aanspreekbaar, afspraken gemakkelijk te maken voor onderhoud. Bovendien: het is een bedrijf/dealer dat een streekfunctie heeft. Voor ons heel belangrijk omdat ik geen zin heb om voor een simpele onderhoudsbeurt 50 kilometer enkele reis de auto in te leveren.

Ad
16-12-2022

L
15-12-2022

Al jaren prima service en vriendelijk hulp Ik ben heel tevreden over de service en het personeel, een pluim voor de mensen!

M.G.C. Gerrritsen
15-12-2022

Persoonlijke service Prettig en vriendelijk autobedrijf met een persoonlijke service.

M. Jansen
01-12-2022