9,2
929 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

929 beoordelingen - Powered by TNS

Van der Linde Steenwijk B.V. is een dealer waar je je als klant welkom voelt. Geen poespas en een leuke, vlotte benadering door het personeel. Er wordt de tijd voor jou als (mogelijke) koper genomen en vragen worden serieus beantwoord. En als de verkoper het antwoord op bijvoorbeeld een technische vraag niet weet, wordt er gelijk contact gezocht met de werkplaats om wel tot een antwoord te komen. Er wordt zichtbaar moeite gedaan om de klant tevreden weg te laten gaan! Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg lijken ze te denken bij van der Linde. Helemaal prima.

N. Dijkstra (Leeuwarden)
29-04-2020

Goed georganiseerd bedrijf! Altijd welkom! Dit bedrijf staat voor de klant klaar, heeft gevoel voor humor.

Cornelis (Steenwijk)
23-04-2020

Toyota Steenwijk is een betrouwbare dealer van een betrouwbaar merk. Al het personeel is vriendelijk en klantgericht.

Lia Gurowitsch-Rosenberg (Wanneperveen)
23-04-2020

Garage van der Linde Emmeloord B.V. is een topgarage! Er is een fijne ruimte om te wachten, er staat altijd een kop koffie klaar en de mensen laten je altijd merken dat je van harte welkom bent.

H.G. Gerritsen
17-04-2020

Fijne garage, zeer vriendelijk en kundig personeel. Een Toyota is een fantastische auto!

Benita Kroeze
17-04-2020

Ben in al die jaren dat ik hier kom altijd correct behandeld. Ivm corona crises werd mijn auto netjes opgehaald en weer teruggebracht!

Mevr. Gaal
17-04-2020

Vriendelijk, deskundig, efficiënt.

Hannah Koperberg
26-03-2020

Prima behandeling: vriendelijk en betrouwbaar!

Harm Smid (Wolvega)
26-03-2020

omdat de auto na een dag al veel schade had zonder schuld, alles werd goed geregeld en afgehandeld.

W.Zeeman (Urk)
16-03-2020

Vriendelijk personeel en gastvrij.

Corrie Kramer Bos (Urk)
13-03-2020

Goede service.

Schreuder (emmeloord)
13-03-2020

Ik mis de puntjes op de i. Men maakt niet waar wat mij is beloofd. Ik zou als Toyota-rijder verzekerd zijn van dezelfde service als ik gewend was voor de overname van Suzuki. Heb al meerdere malen in woord en geschrift aangegeven dat ik dat momenteel niet ervaar. Voor de overname van Suzuki gaf ik zonder aarzeling een 9. Ik heb de indruk dat het werk nu te veel wordt. Daardoor worden er fouten gemaakt en checks niet uitgevoerd. De laatste 3 a 4 keer waren bijvoorbeeld de leenauto’s niet afgetankt. Wordt dus duidelijk niet op gelet.

Bert Kwant (Emmeloord)
13-03-2020

We zijn al jaren klant bij Marcel in Steenwijk en steeds tot volle tevredenheid. Ook onlangs bij de laatste beurt. Daar de beurt langere tijd vergde was de afspraak dat ik die dag een ruil-auto mee zou krijgen. Het werd niet een "gewone" ruil-auto maar de nieuwste uitvoering van de Toyota C-HR. Super!

Henk Koelma (Oldeholtpade)
13-03-2020

Sinds 1983 als vaste klant bij van der Linde. Het is een familiebedrijf waar we veel goede ervaringen hebben, ook in moeilijke situaties zijn we heel erg sociaal geholpen.

Fam. John en Jenny Veldhuis (Steenwijk)
13-03-2020

Klantvriendelijk. Prettig personeel. Komt afspraken na.

C.M. Damhuis
05-03-2020

Vriendelijk ontvangst en gevoel welkom te zijn.

M vd Heide (Steenwijk)
05-03-2020

Ik word altijd perfect behandeld. Er markeert niets aan.

Jan Bakker (Giethoorn)
26-02-2020

Ze hebben ons vanaf het begin tot het eind goed geholpen. Fijne garage!

Fam. Wibier (Sint Jansklooster)
26-02-2020

de dealer en zijn team, staan voor wat zij uit stralen.

Dhr.H.Scholte
18-02-2020

Adviezen zijn zowel op het bedrijf als de klant gericht, dit schept vertrouwen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Ton ten Haaf (Emmeloord)
12-02-2020

Vriendelijkheid, direct koffie en het goede vertrouwen

Wietse de Jong (LEMMER)
31-01-2020

We werden prettig benaderd en kregen eerlijke adviezen.

B. Visscher (Marknesse)
31-01-2020

De gemaakte afspraken iets beter nakomen. Of het onderdeel was er niet binnen gekomen of de gevraagde reparatie goed controleren op juiste wijze, dat deze ook weer goed functioneren.

Dhr, putten
29-01-2020

Zeer tevreden, volledig op de hoogte gebracht wat er ging en wat er is gebeurt met mijn auto.Tijdsduur en kosten zo als afgesproken. Snel de rekening. Vrindelijke en gastvrije medewerkers. Wachtruimte netjes en de koffie is altijd klaar en je mag zoveel nemen als je wilt.

Mw.G. Meijer (Ruinerwold)
29-01-2020

No nonsens garage die doet wat ze zegt en zegt wat ze doen

Hr v d Hoek (Meppel )
29-01-2020

Al meer dan 40 jaar rij ik Toyota en ben klant bij deze garage en tot grote tevredenheid.

Martin van Lune (Emmeloord)
24-01-2020

Ruim 22 jaar tot volle tevredenheid klant bij Van der Linde!

Mevrouw E. Harms- Termorshuizen (Steenwijkerwold)
22-01-2020

Ze denken met je mee, geen gladde verkooppraatjes, voelt vertrouwd.

Jaap en Janetta Zijlstra (Joure)
22-01-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en lekkere koffie!

J. Mosterman (Nijeveen)
22-01-2020

Klantvriendelijk,fijne mensen,goede service

Dhr DR van den berg (Emmeloord )
15-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.