Beoordelingen Toyota Automobielbedrijf Van Der Linde

9,2

860 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijk, eerlijk en oplossing gericht denken. Alle personeel is vriendelijk en geeft een vertrouwd gevoel, direct na binnenkomst.

R Boele (Lelystad)
03-10-2019

Wij zijn zeer tevreden betreffende de medewerkers, de service, de prijs/kwaliteit verhouding en het product Toyota !!

Sybren Mulder (Steenwijk)
03-10-2019

Vriendelijk , klantgericht en levert uitstekend werk.

Jaap Meuzelaar (Bakhuizen)
26-09-2019

Prettige sfeer. Informeel maar toch zakelijk. Afspraak is afspraak.

Dhr. T. Molenaar (Urk)
26-09-2019

voorlichting en afhandelingen zijn prima

B.A. SCHEPER (NIJEVEEN)
24-09-2019

Prima geholpen

Theo Looman (Steenwijk )
24-09-2019

Prima

G.J.Vinke (Emmeloord)
24-09-2019

Klantvriendelijk. Betrouwbaar. Vakkundig

Frits (Wolvega )
24-09-2019

Eerlijke en betrouwbare dealer. Persoonlijk contact en goede service staan voorop. Ik kom hier graag en gun ze de omzet.

Jan (Steenwijk)
20-09-2019

Een Goede Wijn behoeft geen Krans

Peter Hoekman (Espel)
03-09-2019

Vriendelijk en goede service

Mevr Visser (Urk)
03-09-2019

Ik heb nog nooit problemen gehad met deze garage. Uitstekende behandeling zowel voor mij als voor de auto.

Ruud Teunen (Havelte)
27-08-2019

Wordt op een goede- en klant vriendelijke wijze geholpen.

Pier Bosma (Swifterbant)
27-08-2019

Klantvriendelijk, goede service, altijd bereid om met de klant naar een goede oplossing te zoeken.

Henny Dekker- de Heij.
21-08-2019

prettig gehopen

Tjitske Schat (Espel)
14-08-2019

Het betrof een kleine servicebeurt (135.000 km), daags voor de vakantie. Echter, de waterpomp bleek defect te zijn. Dankzij de inspanningen van een medewerker is het gelukt om het kapotte onderdeel te bestellen EN tijdig te vervangen, zonder dat dit invloed had op de vakantie. Daar zag het eerder niet naar uit, dus hulde!

JanN (Espel)
14-08-2019

Vriendelijk kennis in huis en behulpzaam en duidelijke afspraken .

Evert (Urk)
07-08-2019

Ontvangst netjes en vriendelijk. En goede uitleg en een duidelijke offerte

A.Pietersen
07-08-2019

Goede en correcte afhandeling van afspraken en onderhoud

T Brouwer (Lemmer)
07-08-2019

Ze zijn altyd vriendelijk en eerlijk.

Dhr t ernst
31-07-2019

Wij kennen deze garage en een groot deel van de medewerkers als betrouwbaar en behulpzaam adviserend.Het verleden vormt voor ons een garantie voor de toekomst gezien de ervaringen die we al meer dan 25 jaar hebben met elkaar. Als iets goed is.....hoef je niet naar een ander, is ons standpunt. In geval van.....werd er nooit tevergeefs een beroep op deze garage gedaan. Het is gewoon vertrouwd! Wat wil je dan nog meer.....

Dick Hellinga (Urk)
31-07-2019

De ervaring van de afgelopen Jaren.

Dhr. H. Bron (Lemmer)
26-07-2019

Altijd prettig en Beheerst zaken te doen

T Hoekman (Espel)
24-07-2019

Service gericht. Vriendelijk

Maaike post
24-07-2019

Zeer klant vriendelijke medewerkers met prima service

J. Katers (Steenwijk )
24-07-2019

Je wordt er goed geholpen. Ze denken met je mee.Komen altijd met een oplossing.

AJ Baylé
23-07-2019

zakelijk correct en eerlijke informatie: dus betrouwbaar

A.B. van den Berg (Emmeloord)
23-07-2019

Uitstekende service, klantvriendelijk, eerlijk en nuchter

Linda Meijer (Vinkega)
23-07-2019

Nette ontvangst bij de garage, de verkoper neemt uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en de diverse offertes samen te stellen.

Marleen Calis (Emmeloord)
23-07-2019

Goede hulp gekregen tijdens het aanvragen van een lease auto.Goede service geleverd, zoals goede leenauto meegekregen.

Dhr. Westerhof
23-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.