Beoordelingen Toyota Automobielbedrijf Van Der Linde

9,2

860 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer tevreden.

Falkena (Steenwijk)
23-07-2019

Zeer professionele zelfstandige regionale dealer waar het personeel nog echt hart voor het product heeft. Kennis van de verschillende modellen en mogelijkheden is zeer hoog waarbij in een gemoedelijke en professionele sfeer advies wordt gegeven over het model dat het beste past bij budget en wensen. Door service en voorlichting van Toyota Van der Linde Emmeloord is Toyota Nederland een nieuwe tevreden klant rijker!

Dhr. Vulperhorst
23-07-2019

Goede service klantvriendelijk flexcibel

J.J.Huisman (Steenwijk)
19-07-2019

Fijne garage. Je wordt goed en deskundig geholpen. Je voelt je welkom en men denkt met je mee. In deze garage kennen ze hun klanten.

Marieke Goossens
11-07-2019

Vriendelijk, deskundig. Staan je goed en direct te woord. Prettige garage met vriendelijke en behulpzame mensen

A.J.Zuithoff (Oldemarkt)
11-07-2019

Goed bedrijf met goede service

jan Bijker (Eesveen)
04-07-2019

De service is erg goed, zij staan altijd voor me klaar, waar ik erg blij mee ben.

Astrid Elzenaar (Oldemarkt)
04-07-2019

ik heb er wel vertrouwen in

Arie Marinus Willigenburg (Emmeloord)
21-06-2019

Prima dealer, zeer tevreden over alles.

Peter Huijbers (Vledder)
19-06-2019

Goede persoonlijke begeleiding en contact, duidelijk in antwoorden.

Mans Schaaphok (Sonnega)
19-06-2019

Een goede en betrouwbare garage

Bertus van slooten (Urk )
14-06-2019

Je word altijd vriendelijk geholpen

Wim hoogeveen (Nijeveen)
14-06-2019

Na een lichtje dat aangaf dat er ergens een bandenspanning niet klopte is er alles aangedaan om uit te vinden wat en waar het probleem zat.Na heel wat pogingen , werd er uiteindelijk een recht nietje uit gehaald , compliment dat het me gelukt was dit te presteren doet me nog steeds glimlachen!

Mevr. Kandel-Polak
07-06-2019

Omdat,je een afspraak maakt,ze houden zich daar aan,Oja vraag een zelfde monteur dan gebeurde dat ook in woord zeer te vreden de volgen de auto vast een Toyota

Tiede Beeksma (Vollenhove)
07-06-2019

Ik rijd al 50 jaar Toyota en heb vele goede Toyota garages gehad. Deze garage in Steenwijk is datgene dat je als klant wil. Supergoede service, ze staan altijd voor je klaar. Contact is persoonlijk, vriendelijk, zowel van de eigenaar, de receptie, de monteurs, niemand uitgezonderd. Het is de prettige sfeer die hier is, waardoor je thuis voelt en de uitstekende kwaliteit van het werk.

Dhr. Gravesteyn
24-05-2019

Vakkundig, vriendelijke mensen. Top service, en billijke prijzen.

P. Huisman (Steenwijk)
22-05-2019

al zo'n 40 jaar zeer tevreden over aankoop en onderhoud van mijn Toyota's! (eerst bij Morren, na overname bij Van der Linde)

H.W. Wibbelink (Steenwijk)
22-05-2019

Vlotte bediening en een correcte behandeling.

Jos de Boer (Urk)
17-05-2019

Prima garage, persoonlijke benadering, no nonsens.

Rens v.d. Grens (Steenwijk)
10-05-2019

goede indruk en geeft vertrouwen

obbema (Wolvega)
10-05-2019

Goede service en voorlichting. Bleek dat mijn ruitensproeiervloeistof tank nog vol was. Het bedrag werd keurig van de factuur afgetrokken.

H. Trinks (Oldeberkoop)
08-05-2019

Plezierige contacten, eerlijke informatie.

Paul Tienkamp (Wapserveen)
08-05-2019

Klantvriendelijk. Ze denken met de klant mee om een goedkope oplossing te vinden.

H.W. Janssen (Steenwijk)
08-05-2019

Goede service heel klantvriendelijk

Maarten romkes (Urk)
03-05-2019

prima service en klantvriendelijk.

Beert Westerink
24-04-2019

goede dienstverlening en prettig personeel.

CM Damhuis Deerenberg (Steenwijk)
24-04-2019

Heel erg tevreden

Wim Hoogeveen (Nijeveen)
24-04-2019

Super service! Gewoon top.

Dhr. Gaal (Steenwijk )
18-04-2019

Omdat ik geen klachten heb en als er nog iets aan mankeerde ik direct geholpen werd om het probleem op te lossenzonder bijkomende kosten. Service van de zaak. Al tien jaar lang.

de Hr. D. Bottinga (Steenwijkerwold.)
10-04-2019

Het personeel van deze Toyota dealer is vriendelijk, denkt mee en heeft de servicebeurt volledig naar wens uitgevoerd (ook de eerdere terugroepactie van de C-HR is snel en correct afgehandeld).

S. Koster
10-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.