9,2
929 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Der Linde Emmeloord/Steenwijk

9,2

929 beoordelingen - Powered by TNS

snelle service vriendelijke mensen

AP (Urk)
15-01-2020

Dit is voor mij een dealer met een gouden randje.. Altijd bereid te helpen, nooit onbetrouwbaar.

J. C. Smit (Steenwijk)
08-01-2020

Het personeel denkt mee. Ik vertrouw de medewerkers.

Henk Bergsma (Lelystad)
02-01-2020

Uiterst correcte behandeling, vriendelijke, deskundige verkoper.

W.Plekkenpol (Wolvega)
02-01-2020

Goede service en vriendelijk

Wouterson (Tuk)
18-12-2019

Meer oog en respect naar de klant zou een hoop schelen

Jelle Bakker (Blankenham )
18-12-2019

Van der Linde Emmeloord is een menselijke garage. Men behandelt je vriendelijk en men heeft een luisterend oor voor je.

Roy Snabilié (8316BD Marknesse)
18-12-2019

Klantvriendelijk en ter zake kundig personeel. Al bijna 40 jaar tevreden klant op dit adres! Prettige 'wachtruimte' in de showroom waar je tijdens het wachten prima met jouw eigen laptop kunt werken.

H.W. Wibbelink (Steenwijk)
17-12-2019

zeer vriendelijk uitstraling

Ids van Hien (Steenwijk)
13-12-2019

Klant vriendelijk. Goede service. Koffie/thee staat altijd klaar. Bij eventuele onverwachte klachten van de auto wordt je indien mogelijk meteen geholpen.

Mw. Pit
06-12-2019

Geweldig

Santing
04-12-2019

Duidelijk en betrouwbaar, altijd prima overleg

Mans Schaaphok (Sonnega)
04-12-2019

Fijne en goeie garage, vriendelijk personeel

Ina Heinen (Steenwijk)
04-12-2019

Goede service vriendelijk personeel

JWijnja (Emmeloord )
03-12-2019

Vriendelijk, vakkundig, duidelijk, klantvriendelijk

Yvonne (Steenwijk)
03-12-2019

Een goede dealer met prima vaklui

Johan Perridon
27-11-2019

Gewoon een prima garage. Sociale mensen, no nonsens. Blij met deze garage.

Annie Verboom-Prikken (Nijensleek )
27-11-2019

Prima uitstraling en deskundig personeel

C Bijlsma (Creil)
22-11-2019

Uitstekende service, nog een echte ouderwetse garage

Adriaan van Dalen (Steenwijk)
22-11-2019

Altijd tevreden

Kreugel (Scheemda)
22-11-2019

Vriendelijk en deskundig personeel , altijd goede service

Mw. Terwisscha-Gerrits (Steenwijk)
22-11-2019

Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers, goed advies, vlotte service, komen afspraken na.

Cees Beek (Steenwijk )
19-11-2019

Door een persoonlijke benadering en vriendelijkheid. Dit alles op basis van gelijkheid.

S. Pol (Wolvega)
19-11-2019

Vriendelijk en eerlijk informatie voorziening. Een eerlijke inruilprijs, wat Toyota geeft, werd me aangeboden voor mijn oude auto. Ik had niet het gevoel dat ik genaaid werd. Mij achterlichten werkte niet en dat was gevaarlijk; ik moest gelijk de eerste nacht de weg op. Maar ze gaven menselijk eerlijk toe dat dat een misser was van hun. Ik moest nóg een keer terug omdat de binnenlichten het niet deden; ik werd goed behandeld.

Marion Vuijk (Suwâld)
19-11-2019

Mensen met kennis.

Wim Blok (Ens)
07-11-2019

Goede, persoonlijke sevice.

D.J.Blok (Emmeloord)
07-11-2019

Zeer deskundig prettig bedrijf.

C.Visser (Emmeloord)
07-11-2019

Goede service, betrouwbaar, vriendelijk personeel.

Loes (Steenwijk)
07-11-2019

Betrouwbare garage.

Bert Katers (Steenwijk)
07-11-2019

goede service en vakkundig, vriendelijk personeel.

C. van der Most van Spijk (Oldemarkt)
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.